
یک کارشناس ارشد گیاهان دارویی با اشاره به خواص بسیار و شگفت انگیز "زردآلو" بر سلامت بدن، از افراد خواست حتماً مصرف این میوه را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند.
هانیه ناصری با اشاره به طبع سرد و تر زردآلو، گفت: این میوه منبع بسیار خوبی از انواع ویتامین A و C، پتاسیم، مس، فیبر، آهن، کاروتن و… است.
وی در تشریح خواص درمانی زردآلو به خاصیت ضد سرطانی این میوه اشاره کرد و افزود: زردآلو حاوی خواص ضدعفونی کننده و آنتی اکسیدانی میباشد که برای پیشگیری از سرطان و جلوگیری از پیری سلولها بسیار مفید است، همچنین این میوه قدرت بدن در برابر عفونتها و بیماریها را بالا میبرد.
ناصری تصریح کرد: این میوه به دلیل داشتن پتاسیم بالا، باعث احیای سلولهای ضعیف و رفع خستگی بدن شده و سموم را از بدن خارج میکند.
وی افزود: همچنین به دلیل همین پتاسیم بالا، زردآلو میوهای مفید برای کنترل فشار خون بالا محسوب میشود.
ناصری از زردآلو به عنوان یک سپر محافظی برای پوست یاد کرد و افزود: مصرف این میوه به دلیل داشتن ویتامین A باعث محافظت پوست در برابر اشعههای ماورای بنفش خورشید و دیگر آسیبهای بیرونی مانند آلودگی هوا میشود.
این کارشناس ارشد گیاهان دارویی به تأثیرات زردآلو در درمان کم خونی هم اشاره داشت و افزود: این میوه بخاطر داشتن ویتامین C، لیپیدها و ترکیب عالی و ارزشمند کاروتن باعث تولید گلبولهای قرمز شده و برای درمان کم خونی بسیار مناسب است.
ناصری تصریح کرد: همچنین این میوه به دلیل وجود مقدار بالای آنتی اکسیدان های لیکوپن و بتاکاروتن، از افزایش چربیهای LDL و کلسترول و بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.